Το 1,15% του ελληνικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί – Στην 4η θέση της Ευρώπης, αλλά πάρα πολύ μακριά από τη συλλογική ανοσία

Κανένα σχόλιο

Σε «ρεκόρ “τσιμπημάτων” τις τελευταίες δυο ημέρες χάρη στην προσθήκη 144 νέων εμβολιαστικών γραμμών» αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης ως προς τον αριθμό των ημερήσιων εμβολιασμών ανά 100.000 πληθυσμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι την 21η Ιανουαρίου έχουν εμβολιαστεί μία από τις δύο φορές 121.109 άτομα, που αντιστοιχεί στο 1,15% του ελληνικού πληθυσμού. Βεβαίως ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρός σε σχέση με το 50% που αποτελεί το όριο της μερικής ανοσίας, πόσο μάλλον όταν ο εμβολιασμός αφορα μόνο την 1η δόση.

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι σε πολλές χώρες πλέον θεωρούν δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα έχει ολοκληρωθεί πολύ αργότερα, μέχρι ακόμα και τον Σεπτεμβρη.

Τι λέει η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:

Το 1,15% του ελληνικού πληθυσμού έχει πλέον εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση σημειώνοντας ρεκόρ «τσιμπημάτων» τις τελευταίες δυο ημέρες χάρη στην προσθήκη 144 νέων εμβολιαστικών γραμμών. Η επίδοση αυτή μας τοποθετεί πλέον στην 4η θέση στην ΕΕ ως προς τον αριθμό ημερήσιων εμβολιασμών ανα 100.000 πληθυσμού.

Το 1,15% του ελληνικού πληθυσμού έχει πλέον εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση σημειώνοντας ρεκόρ «τσιμπημάτων» τις…

Posted by Akis Skertsos on Thursday, January 21, 2021

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live