Το BBC ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των αγγλόφωνων υπηρεσιών του στη Ρωσία

Κανένα σχόλιο

Το βρετανικό BBC ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την επαναλειτουργία των αγγλόφωνων υπηρεσιών του στη Ρωσία, μετά την προσωρινή αναστολή τους για να αξιολογήσει τις επιπτώσεις της νέας αυστηρής νομοθεσίας που εγκρίθηκε από το ρωσικό Kοινοβούλιο.

Την Παρασκευή, το BBC ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του στη Ρωσία αφότου η ρωσική Δούμα ενέκρινε νόμο που προβλέπει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών για όποιον κριθεί ένοχος για σκόπιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Εξετάσαμε τις επιπτώσεις της νέας νομοθεσίας παράλληλα με την επείγουσα ανάγκη της μετάδοσης ειδήσεων από το έδαφος της Ρωσίας. «Έπειτα από προσεκτική διαβούλευση, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη μετάδοση ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα από τη Ρωσία, από σήμερα το βράδυ (Τρίτη 8 Μαρτίου)», αναφέρει το BBC σε σχετική ανακοίνωση.

"Sponsored links"

Το BBC διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει τη μετάδοση των εξελίξεων «ανεξάρτητα και αμερόληπτα» σύμφωνα με τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, υπογραμμίζοντας πως η ασφάλεια του προσωπικού του στη Ρωσία παραμένει η πρωταρχική του προτεραιότητα.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live