Το Chania Rock Festival παρουσιάζει την διημερίδα : Μουσική Στην Επαρχία – Το πρόγραμμα

Κανένα σχόλιο

To Chania Rock Festival παρουσιάζει τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 τη Διημερίδα “Μουσική στην Επαρχία” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην ουσία μιλάμε για workshop από ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν τους μουσικούς που κυρίως ζουν στην επαρχία.

Θα γίνουν αναφορές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι δημιουργοί που ζούν μακριά από τις μεγάλες πόλεις στο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σωστά, ενώ δε θα λείψουν αναφορές τεχνικής φύσεως όπως στο home recording, η οργάνωση μια περιοδείας,
τρόπους σύνθεσης κτλ

"Sponsored links"

Ομιλητές θα είναι ο γνωστός μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis (Sound Symmetry Studio/Symmetric Records), o Δημήτρης Ντρουμπογιάννης (πιανίστας/συνθέτης), ο καθηγητής κιθάρας ALCM(TD) Γιώργος Πέππας, και o Γιώργος Ραφαήλ Σκανδαλάκης μουσικός και ιδιοκτήτης των Landmine Studios.

Στη σκηνή τους θεάτρου “Βλησίδης” θα στηθεί στην ουσία ένα studio όπου οι ομιλητές/μουσικοί μας πέραν των θεωρητικών θα δείξουν και στην πράξη πράγματα που οι νεοι -και όχι μόνο- μουσικοί θα πρέπει να γωρίζουν.

Το κοινό θα μπορέι να θέσει ερωτήματα στους ομιλητές στο τέλος κάθε παρουσίασης.

Το Chania Rock Festival στα 20 χρόνια ιστορίας του έχει δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες νέα και τοπικά μουσικά σχήματα να παίξουν στην ίδια σκηνή με μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Αυτή η διημερίδα είναι άλλη μια κίνησή μας από τις πολλές που έρχονται για να δείξουμε
πόσο πολύ μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η γιγάντωση της τοπικής μουσικής σκηνής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτοκολλα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους για την ασφάλεια κοινού & ομιλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ”

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/2021

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:40
18:00 – 20:30 _ BOB KATSIONIS

ΤΡΙΤΗ 30/11/2021

"Sponsored links"

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:40
18:10 – 19:00 _ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
19:10 – 20:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΠΑΣ
20:10 – 21:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ

Η εκδήλωση τελείται υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τη στήριξη των: Landmine Studios, Nanadakis Travel Agency, IMONLINE.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live