21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το Predator ψάχνει τους λομπίστες των Βρυξελλών – Με υπόδειξη της CIA η προμήθεια του λογισμικού

Ημερομηνία:

Χρόνια τώρα οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, υπό την αυστηρή καθοδήγηση των ΗΠΑ, παρακολουθούν τους λομπίστες του Ευρωκοινοβουλίου που προωθούν αιτήματα και συμφέροντα χωρών που βρίσκονται εκτός ΕΕ.

Το Qatar gate έσκασε διότι τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη και τα πετρελαιοδόλαρα στις τροχήλατες βαλίτσες. Ωστόσο τα κακόβουλα λογισμικά δουλεύουν στο φουλ στο Βέλγιο και καταγράφουν τα ντιλ που κάνουν οι λομπίστες του ευρωκοινοβουλίου με Κινέζους, Ρώσους, Εμιριτιανούς, Μαροκινούς…

Η καχυποψία και η σεναριολογία κυριαρχούν στους κόλπους της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Ο ένας υποψιάζεται τον άλλο και όλοι αναζητούν υπογραφές σε επίμαχες τροπολογίες και παρεμβάσεις υπέρ των “ύποπτων” χωρών.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με υπόδειξη της CIA, έχει προμηθευτεί το predator, ούτε είναι τυχαίο ότι οι αμερικανικές πρεσβείες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης – και στην Ελλάδα – παρακολουθούν στενά πώς κινούνται οι λομπίστες που προωθούν επενδυτικά πρότζεκτ Αραβικών κεφαλαίων.

Ιδιαίτερη έρευνα διεξάγουν οι Αμερικανικές υπηρεσίες για εκείνους τους Δυτικούς αξιωματούχους που όταν απομακρύνονται από θέσεις ευθύνης αυτόματα δραστηριοποιούνται στο λόμπινγκ με χώρες του Αραβικού Κόλπου και την Κίνα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...