19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τράπεζα Χανιων: Με ποσοστό 98,39% εγκρίθηκε η διαδικασία της συγχώνευσης με την Παγκρήτια – Μ. Μαρακάκης: “Η σημερινή, η πιο σημαντική απόφαση που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα σε Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Χανίων”

Ημερομηνία:

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 05/05/2022

Την Πέμπτη 5 Μαϊου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, η οποία ενέκρινε και επικύρωσε με ποσοστό 98,39%, όλες τις μέχρι σήμερα πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της σκοπούμενης συγχώνευσης της Τράπεζας Χανίων με την «Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε.». Εξουσιοδότησε δε το Δ.Σ να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ήθελε απαιτηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης της σκοπούμενης συγχώνευσης. Οι οριστικές αποφάσεις σε σχέση με τη διαδικασία της συγχώνευσης θα ληφθούν με νεότερες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των δύο Τραπεζών, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Μιχαήλ Μαρακάκης δήλωσε:

«Η σημερινή απόφαση, είναι η πιο σημαντική απόφαση που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα σε Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Χανίων.  Αποφασίστηκε σήμερα, οι δύο τράπεζες της Κρήτης να ενώσουν δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα πιστωτικό ίδρυμα που  θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο  όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε εθνικό επίπεδο. Δημιουργούμε την 5η μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα, ένα σύγχρονο πιστωτικό ίδρυμα  που θα στηρίζει κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα συνεισφέρει σημαντικά στην ευημερία και ανάπτυξη της κοινωνίας και της οικονομίας.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...