Τράπεζα Χανιων: Με ποσοστό 98,39% εγκρίθηκε η διαδικασία της συγχώνευσης με την Παγκρήτια – Μ. Μαρακάκης: “Η σημερινή, η πιο σημαντική απόφαση που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα σε Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Χανίων”

Κανένα σχόλιο

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 05/05/2022

Την Πέμπτη 5 Μαϊου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, η οποία ενέκρινε και επικύρωσε με ποσοστό 98,39%, όλες τις μέχρι σήμερα πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της σκοπούμενης συγχώνευσης της Τράπεζας Χανίων με την «Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε.». Εξουσιοδότησε δε το Δ.Σ να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ήθελε απαιτηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης της σκοπούμενης συγχώνευσης. Οι οριστικές αποφάσεις σε σχέση με τη διαδικασία της συγχώνευσης θα ληφθούν με νεότερες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των δύο Τραπεζών, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Μιχαήλ Μαρακάκης δήλωσε:

"Sponsored links"

«Η σημερινή απόφαση, είναι η πιο σημαντική απόφαση που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα σε Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Χανίων.  Αποφασίστηκε σήμερα, οι δύο τράπεζες της Κρήτης να ενώσουν δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα πιστωτικό ίδρυμα που  θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο  όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε εθνικό επίπεδο. Δημιουργούμε την 5η μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα, ένα σύγχρονο πιστωτικό ίδρυμα  που θα στηρίζει κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα συνεισφέρει σημαντικά στην ευημερία και ανάπτυξη της κοινωνίας και της οικονομίας.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live