Τρία Κρητικά τυριά ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου

Κανένα σχόλιο

13 ελληνικά τυριά βρέθηκαν μέσα στα 50 καλύτερα του κόσμου – Απο την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καλούδια της Κρήτης

Σημαντική διάκριση για την ελληνική παραγωγή τυριών, καθώς 13 ελληνικά βρέθηκαν μέσα στα 50 καλύτερα του κόσμου. Ανάμεσα στα 13 ελληνικά τυριά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καλούδια της Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού Taste Atlas που αξιολογεί φαγητά από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα 13 ελληνικά τυριά, «φιγουράρουν» και τρία Κρητικά. Αυτά είναι η γραβιέρα Κρήτης, η ξινομυζίθρα και το ανθότυρο.

"Sponsored links"

Παράλληλα, σε πανελλαδικό επίπεδο τρία Eλληνικά τυριά βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, των 50 καλύτερων του κόσμου. Αυτά είναι το Καλαθάκι Λήμνου στη δεύτερη θέση, η γραβιέρα Νάξου στην Τρίτη θέση και το Μετσοβόνε στην Πέμπτη θέση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live