Τρίτο ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο

Κανένα σχόλιο

Ένα τρίτο ξενοδοχείο καραντίνας προστίθεται στη Χερσόνησο.

Ειδικότερα, με την αρίθμ. 10988/14-7-2020 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2872/ ΤΒ’/15-7-2020, προστέθηκε στον κατάλογο καταλυμάτων και τρίτο ξενοδοχείο, δυναμικότητας 37 δωματίων για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στη Χερσόνησο, για την αντιμετώπιση του κινδύνου μετάδοσης του COVID-19.

Συνολικά στον κατάλογο υπάρχουν τρία ξενοδοχεία για τη Χερσόνησο δυναμικότητας 102 δωματίων.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα δημοσιεύθηκε η λίστα με τα τουριστικά καταλύματα τα οποία μισθώθηκαν αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

Τότε είχαν ανακοινωθεί δύο στην περιοχή της Χερσονήσου (τεσσάρων αστέρων)και ένα τρίτο στα Χανιά (δύο αστέρων)

Πλέον στη Χερσόνησο θα λειτουργεί και τρίτο, άρα συνολικά στην Κρήτη θα υπάρχουν 4 συνολικά ξενοδοχεια που λειτουργούν αποκλειστικά ως προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

cretapost.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live