15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος με κορονοϊό – Είχε νοσήσει και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί

Ημερομηνία:

Τραγωδία στην Πάτρα, καθώς 31χρονος κατέληξε λόγω κορονοϊού, αφού δεν είχε εμβολιαστεί επειδή δεν είχε περάσει 6μηνο από την πρώτη νόσηση. Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο 31χρονου που νοσούσε από κορονοϊό στην Πάτρα.

Ειδικότερα, ο 31χρονος ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών.

Ο νεαρός είχε νοσήσει ξανά το καλοκαίρι και καθώς δεν είχε περάσει το εξάμηνο –χρόνος που απαιτείται για να κάνει κάποιος που έχει νοσήσει το εμβόλιο– δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μέχρι πέρσι ζούσε στην Αφρική και έπειτα ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε με τη σύζυγό του έναν γιο.

Τέλος, η κηδεία του 31χρονου θα γίνει στον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγος του 31χρονου συγκινεί με ανάρτησή της για το «αντίο» στον 31χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

«Πάντα μου έλεγες ότι θα πεθάνεις νέος. Πώς ήλπιζα να έκανες λάθος. Πάντα μου έλεγες “ελπίζω να πεθάνω πρώτος επειδή, εάν πεθάνεις εσύ, δεν θα μπορώ να ζήσω πια”. Πάντα έλεγες ότι δεν θα ήθελες ποτέ να βρεθείς σε υποστήριξη ζωής και έτσι η όμορφη και αθώα σου καρδιά απλά αφέθηκε» γράφει μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Συγκλονίζει η σύζυγος του 31χρονου που κατέληξε από κορονοϊό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.11.2021

Σε άλλο σημείο, γράφει πως «ευχήθηκα πολλές φορές να αλλάζαμε θέση, αλλά ξέρω ότι ήθελες να είμαι εδώ με το αγόρι μας, τη ζωντανή απόδειξη ότι ήσουν πραγματικός».

Στο τέλος της ανάρτησής της, η νεαρή γυναίκα, συγκλονίζοντας γράφει «έχασες τα γενέθλιά μου, οπότε μου χρωστάς ραντεβού σύντομα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...