22.5 C
Chania
Sunday, November 9, 2025

Τραγωδία στους Αγίους Αποστόλους Χανίων: Εντοπίστηκε νεαρός άνδρας κρεμασμένος σε δέντρο

Ημερομηνία:

Σε σοκ βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής πολίτες που είχαν επιλέξει να αθληθούν ή να περπατήσουν στο δασύλλιο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, όταν εντόπισαν έναν νεαρό άνδρα κρεμασμένο από δέντρο. Το ήσυχο και αγαπημένο σημείο περιπάτου μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε σκηνή τραγωδίας, με την εικόνα να προκαλεί φρίκη και θλίψη σε όσους βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό καταγράφηκε νωρίς το πρωί, όταν διερχόμενοι πολίτες αντιλήφθηκαν το σώμα του άτυχου άνδρα και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Επί τόπου αστυνομία και ιατροδικαστής

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, καθώς και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσουν τα πρώτα ευρήματα και να συλλέξουν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια και στον χρόνο του θανάτου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ωστόσο αντιμετωπίζουν την υπόθεση με τη δέουσα προσοχή, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια. Το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα, σε κοινόχρηστο χώρο ιδιαίτερα δημοφιλή τα πρωινά της Κυριακής, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος.

Ένα δασύλλιο που έγινε τόπος θλίψης

Το δασύλλιο των Αγίων Αποστόλων, γνωστό στους Χανιώτες για τη φυσική του ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει, βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο ενός τραγικού συμβάντος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Κάτοικοι και επισκέπτες που βρίσκονταν στην περιοχή ανέφεραν ότι ο χώρος αποκλείστηκε προσωρινά ώστε να πραγματοποιηθεί αυτοψία, ενώ πολλοί δεν έκρυβαν τη βαθιά τους ταραχή για το γεγονός.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ