26.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Τριήμερη περιοδεία Πάνου Καμμένου στην Κρήτη – Ομιλία στα Χανιά την Πέμπτη

Ημερομηνία:

Όπως είχαμε γράψει και χθες, στην Κρήτη θα βρεθεί αύριο Τετάρτη ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κτηνοτρόφων της Κρήτης επισκέπτεται το νησί με αφορμή τη ραγδαία εξάπλωση του καταρροϊκού πυρετού στη Κρήτη.

Τελικά όμως, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος  θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη την Τετάρτη 15, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.
Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 10:30, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου (62 Μαρτύρων 146, Ηράκλειο).
Στις 18:00, θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και κτηνοτροφικούς συλλόγους για το θέμα του καταρροϊκού πυρετού στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυλοποτάμου (Πέραμα Ρεθύμνου).
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο κ. Καμμένος θα μιλήσει στο Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4, 4ος όροφος).
Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 12:30, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα.
Τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συνοδεύουν ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Δαμαβολίτης και η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 17χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει...

Πλατανιάς: Ευχαριστήριο προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για δωρεά ζωοτροφών

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για τη δωρεά ζωοτροφών στα...

Β. Κεγκέρογλου: “Η ανάκαμψη μπορεί να προκύψει και μέσω της αξιοποίηση των ΑΠΕ”

Μία ενδιαφέρουσα ενημέρωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου...