Τρισάγιο στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη

Κανένα σχόλιο

Η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ), με πρόεδρο τον Γιώργο Στασινάκη, τιμά την επέτειο του θανάτου του μεγάλου κρητικού συγγραφέα και στοχαστή, του παγκόσμιου Έλληνα, Νίκου Καζαντζάκη.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί τρισάγιο στους τάφους του Νίκου και της Ελένη Καζαντζάκη, στον Προμαχώνα Μαρτινέγκο.

Στην τελετή θα παραστεί και ο πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της ΔΕΦΝΚ, Σήφης Μιχελογιάννης.

"Sponsored links"

Η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του μεγάλου συγγραφέα, να παρευρεθούν στην τέλεση του επιμνημόσυνου τρισαγίου.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live