15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τριτοκοσμικές συνθήκες σε Βενιζέλειο – ΠΑΓΝΗ: Γιατροί κάνουν τους τραυματιοφορείς

Ημερομηνία:

Οι ίδιοι οι χειρούργοι μεταφέρουν τους ασθενείς από το χειρουργείο. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους τραυματιοφορείς. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος Διοίκησης των νοσοκομειακών γιατρών Γιώργος Κωστάκης, αναφερόμενος στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, με αφορμή τη 48ώρη κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών.

Με δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών παρουσίασε τις τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό κι εξοπλισμό, ενώ τόνισε πως ακόμα αναμένεται το τι θα γίνει με τη συνένωση των δύο νοσοκομείων της πόλης.

Οι καταστάσεις στο νοσοκομείο περιγράφηκαν περίπου ως «τριτοκοσμικές» με αναφορές στην… επιστροφή των ράντζων, στην πολύ μεγάλη έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και στις «δεσμεύσεις» από πλευράς του Υπουργείου Υγείας που ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί σε σχέση με την πρόσληψη προσωπικού.Οι νοσοκομειακοί γιατροί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα και αύριο, διεκδικώντας μια καλύτερη και περισσότερο ποιοτική δημόσια Υγεία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ