Τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Κανένα σχόλιο

Επειδή την Τετάρτη στα πρωτοδικεία της χώρας υπάρχει σωρεία πλειστηριασμών, όπως δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος

Την κατάθεση τροπολογίας που θα διασφαλίζει την προστασία της πρώτης κατοικίας αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που συνεδρίασε την Τρίτη χωρίς την παρουσία του Πάνου Καμμένου ο οποίος υποδεχόταν την ίδια ώρα την Πρόεδρο της Βουλής στο υπουργείο Άμυνας.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ Νίκος Νικολόπουλος «παρόλο που γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει τις προσεχείς ημέρες νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επειδή αύριο στα πρωτοδικεία της χώρας υπάρχει σωρεία πλειστηριασμών, καταθέσαμε σχετική τροπολογία-ασπίδα στο νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις ώρες στη Βουλή για την ανθρωπιστική κρίση».

"Sponsored links"

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούν ότι η τροπολογία είναι απολύτως συνυφασμένη με την αξιοπρεπή διαβίωση, «όπως επιβάλει και το άρθρο 2 του Συντάγματος και είναι άμεση ανάγκη να επανισχύσει η διάταξη του νόμου 4224/13, η οποία έπαυσε να ισχύει μετά την 31/12/2014» ενώ επισημαίνουν ότι «η προστασία της πρώτης κατοικίας αποτελεί δέσμευση του προέδρου του Κινήματος, Πάνου Καμμένου».

Όπως τόνισε ο κ. Νικολόπουλος «αυτονόητο είναι ότι και αύριο, όπως και στο παρελθόν, οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα είμαστε στα πρωτοδικεία μαζί με τους δοκιμαζόμενους πολίτες».

protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live