19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τροχαίο-Βουλή: Ζωή σε έξι ανθρώπους δίνει ο Ιάσονας- Δωρεά και το δέρμα του

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από το τροχαίο που συνέβη έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, τραυματίστηκε σοβαρά παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, και καθώς ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς.

Ο Ιάσονας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς, που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, μία πράξη που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Δίνει πνεύμονες, νεφρούς, ήπαρ, καρδιά, κερατοειδείς, ακόμα και δέρμα για εγκαυματίες ασθενείς.

Όπως μετέδωσε το Μega, η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε στον “Ευαγγελισμό” από ομάδα γιατρών του “Λαϊκού” και του “Ωνασείου”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ