21.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Τροχαίο στην Κρήτη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Τι πραγματικά συνέβη στο άτυχο ζευγάρι; – Στο νοσοκομείο Χανίων η 32χρονη

Ημερομηνία:

Άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης που πραγματοποιούσαν εργασίες απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος, φέρεται να άκουγαν κάποια βογγητά, ωστόσο πίστεψαν ότι ήταν ζώα.

Το κουβάρι του μυστηρίου με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο οδικό τμήμα του «Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης», στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 42χρονος δικυκλιστής και να τραυματιστεί σοβαρά η 32χρονη σύζυγός του, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος του άτυχου άνδρα επήλθε πριν από περίπου μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 12 ή 13 Απριλίου.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης το πτώμα του 42χρονου Νάθαν βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη κατά τον εντοπισμό του, ενώ η σύζυγός του άντεξε με διαλυμένο σπλήνα δίπλα του για αρκετές ημέρες.

Αν είχαν βρεθεί εγκαίρως, ο 42χρονος θα είχε επιβιώσει…

«Η αιτία θανάτου του είναι αιμορραγική καταπληξία, η οποία οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και συγκεκριμένα τρώση σπληνός και ρήξη ύπατος, κακώς συμβατές με οδικό τροχαίο ατύχημα. Οι κακώσεις δικαιολογούν επιβίωση, κάτι που σημαίνει αν είχε εντοπιστεί έγκαιρα, ίσως και να μπορούσε να σωθεί. Είχαμε επίσης έντονα σηπτικά φαινόμενα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν και επικρατούν στην Κρήτη, ενώ ο χρόνος θανάτου του προσδιορίζεται στις 12 ή 13 Απρίλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Mega, ακόμα πιο τραγικό ήταν και το γεγονός ότι απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος, άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης που πραγματοποιούσαν εργασίες, φέρεται να άκουγαν κάποια βογγητά, ωστόσο πίστεψαν ότι ήταν ζώα.

«Αδυνατούσε να κάνει τις κινήσεις εκείνες που θα την έφερναν πάνω στον δρόμο και δεν ξέρουμε και ποιες ήταν οι δυνατότητές της», σημείωσε από την πλευρά του, για την 32χρονη, ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, κάνοντας λόγο για μία τραγωδία.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν πλέον να εξακριβώσουν τον ακριβή χρόνο του τροχαίου δυστυχήματος, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο ζευγάρι.

Η 32χρονη γυναίκα ίσως έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζονται, ωστόσο εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων, φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και σοβαρά τραύματα σε θώρακα, κοιλιά και οστά.

Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει πάντως την εμπλοκή κάποιου άλλου οχήματος, καλώντας όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους, την ίδια ώρα που η οικογένεια του αδικοχαμένου Νάθαν που ζει στο Πήλιο, αλλά και φίλοι του ζευγαριού, αναζητούν την αλήθεια για τον «χαμό» του, αδυνατώντας να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάθαν (ουκρανικής καταγωγής) και η σύζυγός του ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα, όπου διέμεναν, με προορισμό τα Χανιά, προκειμένου να πουλήσουν τη μοιραία μηχανή και να αγοράσουν αυτοκίνητο, ωστόσο δεν έδωσαν σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα.

Το μυαλό των ανθρώπων τους δεν πήγε στο καλό, με αποτέλεσμα να τους αναζητήσουν, καθώς ο 42χρονος δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του.

Ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους εντόπισαν τελικά το πτώμα του και τη βαριά τραυματισμένη γυναίκα δίπλα του…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...