21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Τροχαίο στη Γαύδο: «Θέλω να μάθω την αλήθεια» λέει η μητέρα της 25χρονης φοιτήτριας

Ημερομηνία:

Η 27χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο, σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 27χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Η μητέρα της Εύη δήλωσε στο protothema.gr :

«Με το παιδί μου μίλησα τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου και την Κυριακή τα ξημερώματα έγινε το κακό. Μια φίλη της μου έδωσε το μαντάτο και μετά με ειδοποίησαν από την αστυνομία. Στη Γαύδο το παιδί μου είχε πάει και με άλλες φίλες της. Θέλω να μάθω τι συνέβη. Θέλω την αλήθεια από την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έγινε και τι συνέβη».

«Μίλησα με το παιδί που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο και το μοναδικό που έχει είναι λίγες γρατζουνιές. Το παλικάρι αυτό το γνώριζε δυο μήνες περίπου, είναι 40 ετών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στα Χανιά, δεν ξέρω τι σχέση είχε με το παιδί μου. Και η αλήθεια να βρεθεί η Κορίνα όμως δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Τελευταία φορά την είδα από κοντά τον Οκτώβριο, μιλάγαμε και με βίντεοκλήση», πρόσθεσε.

«Στην Κρήτη και για την ακρίβεια στα Χανιά ζούσε εδώ και  χρόνια. Ξεκίνησε εκεί της σπουδές της και τα καλοκαίρια μαζί με φίλους της πήγαιναν πάντα για camping στην Γαύδο. Λάτρευε το νησί αυτό και στόχος της ήταν κάποια στιγμή να πάει και να μείνει μόνιμα εκεί. Όποτε μπορούσε ερχόταν στην Κέρκυρα αλλά και εγώ την επισκεπτόμουν. Ήμασταν δεμένη οικογένεια, της λείπαμε και μας έλειπε» είπε η μητέρα της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...