23.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Τρόφιμα από την Αστυνομία στο Δημοτικό Γηροκομείο και στο Ανουσάκειο

Ημερομηνία:

Τσάντες με τρόφιμα στο Δημοτικό Γηροκομείο και στο Ανουσάκειο παρέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Με δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Αρτέμης Κουτσαυτάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως «το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω των ημερών αποφάσισε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε διάφορα ιδρύματα.»

Όπως σημείωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής με αφορμή την συγκεκριμένη πρωτοβουλία το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων «ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του αρχηγείου, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε ιδρύματα του νομού.»

Ο κ. Κουτσαυτάκης σημείωσε πως τα ιδρύματα αυτά προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο στην κοινωνία μας και σε ανθρώπους που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.»

Από την πλευρά του ο διευθυντής του γηροκομείου κ. Γωνιωτάκης ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή, αλλά και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά για την προσφορά τους.

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαστικός επιμελητής ξεσήκωσε τους πολιτικούς μηχανικούς των Χανίων

Απερίγραπτες συμπεριφορές βίωσαν σήμερα πολιτικοί μηχανικοί των Χανίων. Σύμφωνα με...