Τόσα ελικόπτερα έχουν οι βάσεις της Σούδας, ένα ελικόπτερο για να σωθεί η 27χρονη Κορίνα δεν υπήρχε;

Κανένα σχόλιο

Αυτό ήταν το σχόλιο που έστειλε φίλος της εφημερίδας μας. Όπως μας έγραψε:

“Φίλοι του “Αγώνα”,

Τα Χανιά έχουν μετατραπεί σε μια τεράστια στρατιωτική βάση. Όλο το ακρωτήρι είναι γεμάτο με αεροπλάνα και ελικόπτερα των “συμμάχων” και δικά μας, ένα από όλα αυτα τα όπλα του πολέμου δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σωθεί η ζωή ενος 27χρονου κοριτσιού; Ένα ελικόπτερο για να σωθεί η Κορίνα δεν υπήρχε;

"Sponsored links"

Δε μπορούσε να ξεκινήσει ένα ελικότερο από τις βάσεις για να την μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο;

Ίσως αν δεν είχαμε τοσες “βάσεις του θανάτου” να είχαμε νοσοκομεία. Ίσως στη Γαύδο να είχαν τις απαραιτητες υποδομές. Ίσως να είχαμε και ελικόπτερα που δε θα ξεκινούσαν για να σκοτώσουν, αλλά για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, όταν θα υπήρχε ανάγκη.

Όπως είχε ανάγκη η Κορίνα, αλλά έπρεπε να περιμένει να ξεκινήσει από την Αθήνα ενώ τα ελικόπτερα του πολέμου περίμεναν λίγα χιλιόμετρα απόσταση από εκεί που πέθαινε.”

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις