Τώρα που πέθαναν όλοι οι βετεράνοι, εγκατάλειψαν και το Μνημείο για τη Μάχη της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Αυτό μας είπε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας για την εγκατάλειψη του Μνημειακού Συγκροτήματος για τη Μάχη της Κρήτης στο Γάλατα.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Τι το ψάχνετε… αυτοί περιμεναν να πεθάνουν όλοι οι βετεράνοι για να ξεμπερδεύουν με το ζητημα. Στα 50 χρόνια της Μάχης της Κρήτης παρουσία Μητσοτακη, του Κολ, και πολλών βετεράνων έγιναν τα εγκαινιά του, στα 80 χρόνια ακομη και οι πλάκες για τον αγώνα που έδωσαν οι συμμάχοι για την ελευθερία ειναι θρυμματισμένες…”

Το έχουμε μάλλον στην Κρήτη, τα μνημεία για τους αγώνες και την ελευθερία να τα αφηνουμε συντρίμμια. Το Άγαλμα της Ελευθερίας εδώ και δεκαετίες ουδεις βρέθηκε να το ξανασηκώσει, το ιδιο πλέον ισχύει για το Μνημειακό Συγκροτημα για τη Μάχη της Κρήτης…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live