17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τ. Βάμβουκας: Να παραμείνει ανοικτή η Δημοτική Αγορά Χανίων την περίοδο των Χριστουγέννων

Ημερομηνία:

Θέμα χρόνου είναι να ξεκινήσουν οι εργασίας ανακατασκευής του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς με τον εργολάβο να αναμένεται να εγκατασταθει μέσα σε ένα μήνα.

Με αφορμή αντιδράσεις καταστηματαρχών, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δημος Ενεργών Πολιτών” στο περιθώριο συνάντησης – γεύματος που είχε με εκπροσώπους καταστηματαρχών και δημοσιογράφους από τοπικά ΜΜΕ ζήτησε να καθυστερήσει η έναρξη των εργασιών μέχρι μετά τις γιορτές για να μπορέσουν να έχουν κάποια έσοδα οι καταστηματάρχες.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει μία συναισθηματική φόρτιση εκ μέρους των καταστηματαρχών αφού αφήνουν τους χώρους οι οποίοι επί τόσα χρόνια τους φιλοξένησαν. Πιστεύω και ελπίζω ότι οι περισσότεροι εξ αυτών θα μπορέσουν να επανεγκατασταθούν για αυτό και είχαμε ζητήσει εξ αρχής να είναι σύντομος ο χρόνος που θα κλείσει και θα ξανά ανοίξει η Δημοτική Αγορά και πιστεύω ότι πράγματι αυτό θα γίνει στην πράξη».

Σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook το οποίο συνοδεύει και από φωτογραφικό υλικό από το γεύμα προσθέτει τα εξής:

Χαλαρή συζήτηση, φαγητό, κρασί και καλή διάθεση σήμερα στην Δημοτική Αγορά των Χανίων. Παρέα με εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης και τα μέλη του ΔΣ των καταστηματαρχών αποχαιρετούμε τη Δημοτική Αγορά όπως την ξέρουμε.

Ένα έργο που βάλαμε σε υψηλή προτεραιότητα για την πόλη μας και αυτό συνεχίζεται και από τη σημερινή διοίκηση. Με το μεγάλο έργο έτοιμο να ξεκινήσει, η μελλοντική εικόνα θα είναι σίγουρα εντελώς διαφορετική και σίγουρα προς το καλύτερο για τους καταστηματάρχες, τους πολίτες και τα Χανιά. Η ανακατασκευή του εμβληματικού αυτού κτιρίου θα αλλάξει την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης και θα της προσδώσει αναπτυξιακή δυναμική.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...