21.8 C
Chania
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2026

Τ.Ε. Χανίων ΚΚΕ για επεισόδιο στο Δήμο Πλατανιά:«Αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες, είναι βαθιά νυχτωμένοι»

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την “απαράδεκτη, τραμπουκική” συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και  χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις  συνεδρίασης,   απρόκλητα και  αναίτια  εναντίων στελεχών του ΚΚΕ που παρίσταντο  στην συνεδρίαση.

Φαίνεται, η δυσκολία να ενσωματώνουν  το λαό  στην  εφαρμοζόμενη κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπούκικες  συμπεριφορές για να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν την δράση και παρουσία  των αιρετών και των στελεχών του ΚΚΕ στην περιοχή.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιον συμπεριφορών,  καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιου Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους,λογικές και συμπεριφορές, καθώς και τους εν λόγω εκφραστές τους, τους  οποίους παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρύσαλης και Παρθενιώτης για ΒΟΑΚ: «Η τραγική κατάσταση βαραίνει Κυβέρνηση και Περιφερειακή Αρχή»

Βρύσαλης και Παρθενιώτης καταγγέλλουν την τραγική κατάσταση στον ΒΟΑΚ από Καρτερό έως Κάτω Γούβες. Ζητούν δημόσιο αυτοκινητόδρομο και μέτρα προστασίας για οδηγούς και εργαζόμενους.

Οι Passe-partout στο Φεστιβάλ Κρήτης με μουσική παράσταση από το ριζίτικο στο μινόρε

Το Φεστιβάλ Κρήτης παρουσιάζει τους Passe-partout στη Μονή Αγίου Φραγκίσκου στα Χανιά, 1-2 Οκτωβρίου 2026. Μουσική παράσταση από το ριζίτικο στο μινόρε με ελεύθερη είσοδο.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εργασίες διάνοιξης της οδού Καντάνου στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων ξεκινά τη Δευτέρα 28/9 τις εργασίες διάνοιξης της οδού Καντάνου στη Νέα Χώρα. Το έργο θα διαρκέσει περίπου 10 ημέρες, ενώ εκπονείται μελέτη ανάπλασης.

Περισσότεροι από 6.000 δρομείς από 52 χώρες στον 11ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Πάνω από 6.000 δρομείς από 52 χώρες στον 11ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Μεγάλη γιορτή αθλητισμού στις 4 Οκτωβρίου.