Υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις δύο σημαντικών έργων υποδομής στο Δήμο Σφακίας προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ

Κανένα σχόλιο

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Σφακίων κ. Μανούσου Χιωτάκη την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση δύο σημαντικότατων έργων υποδομής για τον Δήμο Σφακίων: α) Κατασκευή έργων προστασίας βροχοπτώσεων στο λιμένα Χώρας Σφακίων και β) Αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές του Δήμου Σφακίων μετά τη Θεομηνία στις 24-25 Φεβρουαρίου 2019 (Καταιγίδα Ωκεανίς).

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής

Αναλυτικότερα, ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε 1.500.000 € με επιχορήγηση για το 2022 από το Υπουργείο Υποδομών και 600.000€ από τα αντιπλημμυρικά του 2019 από την Περιφέρεια Κρήτης, συνολικά ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.100.000€.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Σφακίων, κ. Μανούσος Χιωτάκης, ανέφερε ότι είναι σημαντικό το έργο αντιστήριξης των πρανών του λόφου του αλσυλίου όπου βρίσκεται το βενετσιάνικο κάστρο, είναι ένα έργο πνοής όχι μόνο για τη Χώρα Σφακίων αλλά για το σύνολο της επαρχίας, καθώς πέρα από αισθητική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες στο Δήμο μας, είναι επίσης απαραίτητο για την προφύλαξη των επισκεπτών από τυχόν προβλήματα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης για την συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας και την έμπρακτη στήριξή τους στην υλοποίηση έργων υποδομής, απαραίτητων για τον τόπο μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live