ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ: Κακός γείτονας; Ό,τι το χειρότερο – Η κρίση τρελαίνει τους ανθρώπους

Κανένα σχόλιο

Όσο η κρίση παραμένει και βαθαίνει ορισμένοι άνθρωποι βγάζουν μέρος ή όλο τον κακό εαυτό τους.

Τελευταία, πολλά παράπονα δέχτηκα από φίλους Χανιώτες. Σταχυολογώ ορισμένα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περιστατικό 1: Γείτονες με συγγενική σχέση πήδηξαν από το παράθυρο, μπήκαν στον κήπο του διπλανού σπιτικού και έκοψαν με σάρακα κληματαριά χρόνων που σκίαζε την ταράτσα του θύματος. Τώρα, ούτε σταφύλια και τσουρουφλίζονται στη ζέστη.

"Sponsored links"

Περιστατικό 2: Πήγαν από τα σύνορα που είναι προστατευμένα και πετσόκοψαν τους πανέμορφους με τα εξωτικά λουλούδια κάκτους. Μάλλον τους τρέλανε η απόκοσμη ομορφιά των ανθέων τους.

Περιστατικό 3: Έκοψαν πασχαλιά και την πέταξαν στην αυλή του διπλανού.

Περιστατικό 4: Σε μια άλλη περίπτωση το πράγμα ξέφυγε. Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και γέμισαν την πόρτα του με κόπρανα!!!

Περιστατικό 5: Ένας άλλο γείτονας μπήκε στον κήπο του διπλανού και έκανε κομμάτια μια παραδοσιακή τριανταφυλλιά

Περιστατικό 6: Ένας άλλος μου λέει «Επειδή αντιδρώ στα συνεχόμενα επί ώρες γαυγίσματα τα βάζουν σκόπιμα να γαυγίζουν και με έχουν τρελάνει. Ούτε να μιλήσομε δεν μπορούμε. Έβαλα ωτοασπίδες αλλά διέκοψαν την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Αγαπάμε τα σκυλιά και μισούμε τους ανθρώπους; Έτσι πάει;»

Περιστατικό 7: Ο γείτονάς μου μού ανακοίνωσε ψευδώς ότι μέρος του κήπου μου του ανήκει!!!

Περιστατικό 8: Υπάρχει γείτονας που αποφασίζει πόση ώρα θα καθίσει ο ιδιοκτήτης στην αυλή του κήπου του. Αν περάσει δεκάλεπτο του αμολά τα σκυλιά του. Σημειωτέον, τους χωρίζει ένας τοίχος μόνο. Τα σκυλιά τα συγκεκριμένα υπακούουν στον ιδιοκτήτη τους. Όταν τους πει να σταματήσουν, σταματούν. Δεν τους το λέει όμως. Τ’ αφήνει να γαυγίζουν. Όταν λοιπόν το θύμα λέει: «Σε παρακαλώ, τα σκυλιά σου μ’ ενοχλούν, πες τους να μην γαυγίζουν» η απάντηση ήταν ακριβώς η εξής: «Υπάρχει νόμος να λέει να μην γαυγίζουν τα σκυλιά; Αν υπάρχει πες μου τον, να τους πω να μην γαυγίζουν». Ακριβώς έτσι. Αυτολεξεί!

Περιστατικό 9: Ο γείτονάς μου ισχυρίζεται ότι ο φράκτης μου είναι δικός του. Ότι υπερύψωσα το χωράφι μου. Ότι… ότι… και όλα αυτά τα ανακάλυψε τώρα, μετά από 50 χρόνια που τα πράγματα είναι έτσι…

Αυτά τα ολίγα… Συνιστούμε ψυχραιμία. Μη φαγωθούμε στο τέλος μεταξύ μας.

"Sponsored links"

Η κρίση αγριεύει και τρελαίνει τους ανθρώπους. Ας προσέχουμε περισσότερο, μη χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις