Υπονοούμενα – Ενημερωτικές πινακίδες για αφίσες και μουτζούρωμα

Κανένα σχόλιο

Χίλιοι μύριοι καλόγεροι σ’ ένα ράσο τυλιγμένοι

Ερώτηση: Τι είναι;

Απάντηση: Εφημερίς πολυσυλλεκτική…

"Sponsored links"

Ενημερωτικές πινακίδες για αφίσες και μουτζούρωμα

Κάποιοι βρήκαν τις κατάλληλες επιφάνειες για να αφισσοκολήσουν και να αποτυπώσουν τις μουτζορογραφίες τους

Δυστυχώς επέλεξαν τις ενημερωτικές πινακίδες του Δήμου στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Τι είπε ο Αλή Γκογκό

Όταν ο Βενιζέλος έδιωξε τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς από την Κρήτη, πήρε η μπάλα και τον Αλή Γκογκό, ένα γραφικό τύπο που έκανε χαμαλοδουλειάς και κάπνιζε αρειμανίως. Έμεινε χαρακτηριστική η φράση: Καπνίζει σαν τον Αλή Γκογκό. Ο άνθρωπος κάπνιζε κι απ’ τα… ρουθούνια.

Όταν τον φόρτωσαν με το ζόρε στο καράβι που θα τον απομάκρυνε από τα Χανιά, ο Αλή Γκογκό φώναξε: «Θα γυρίσομε πίσω με βάρκες, με σανίδες, κολυμπώντας»

Προφήτης ο Αλή Γκογκό.

"Sponsored links"

Έτσι;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live