24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όνειρο είναι τα Χανιά» ο Β. Κωνστανταράκης: «Να πάμε ένα βήμα μπροστά»

Ημερομηνία:

Και ο γιατρός και Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοκοσομείου Χανίων κ. Βασίλης Κωνστανταράκης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Όνειρο είναι τα Χανιά” που διεκδικεί τον δήμο Χανίων με επικεφαλή την Κατερίνα Μανιμανάκη.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής για την υποψηφιότητά του:

Γεννήθηκα στα Χανιά τον Σεπτέμβριο του 1970. Το 1989 ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έλαβα την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας).

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια υπηρετώ το ΕΣΥ. Το στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ως Ιατρός στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, όπου πρόσφατα έλαβα τον βαθμό του Διευθυντή.

Αγαπώ τα Χανιά και είμαι περήφανος για τον τόπο μου. Θλίβομαι για τις διάφορες στρεβλές καταστάσεις που τείνουν να εδραιωθούν χρόνο με το χρόνο.

Η τουριστική ανάπτυξη έχει επιδεινώσει το ήδη υπάρχον κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Το πράσινο στα Χανιά είναι διαρκώς μειούμενο.Τα προβλήματα της γειτονιάς απαιτούν ενεργούς πολίτες. Η πόλη μας έχει ανάγκη να ξαναβρεί την ταυτότητά της και να γίνει πιο φιλική στους δημότες.

Απαιτούνται μεθοδικές προσεγγίσεις καθώς και διαφανείς συνεννοήσεις με τους ενδιαφερόμενους και σχετιζόμενους με τα προβλήματα δημότες. Χρειάζονται όμως και ρήξεις και γενναίες αποφάσεις για να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Ζητώ την ψήφο σας για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για μια πιο όμορφη και ανθρώπινη πόλη.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ