Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ;
Τόση ζημία στον τόπο. Τέτοιο πλήγμα στον τουρισμό και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη του τόπου και σιγή ιχθύος από τους προεστούς του Νομού Χανίων.
Με εξαίρεση τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και τον αντιδήμαρχο Χανίων Μιχάλη Βλαχάκη τίποτα για την «πέτρα που έριξε πίσω της» η Ryanair με αφορμή την τακτική της Fraport.
Σιγή ιχθύος βέβαια αφού ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις των Γερμανών και ο Αντιπεριρερειάρχης Απ. Βουλγαράκης και ο Δήμαρχος Τ. Βάμβουκας.
Ευτυχώς φώναξαν στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Σαρρής από την Πρωτοβουλία Πολιτών και ο Νίκος Παπαντωνάκης από την Λαϊκή Συσπείρωση.
Ο τελευταίος μάλιστα κάλεσε την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της να απόσχουν επιδεικτικά από την ενημερωτική εκδήλωση της Fraport στις 19 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».
Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη που κατέληξε τονίζοντας την ανάγκη διαβούλευσης και με την Ryanair και με τη Fraport «ώστε να καταφέρουμε τα μέγιστα οφέλη για τον νομό και το νησί μας».
Με τον τρόπο τους αντέδρασαν και οι Πρόεδρος των Ξενοδόχων Μαν. Γιαννούλης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Κύδων» Κωνσταντίνος Πρώιμος.
Αναμένονται οι αντιδράσεις των συνδαιτυμόνων των Γερμανών, της Ελληνογερμανικής φιλίας παρακαλώ, του αγριεύσαντος Απ. Βουλγαράκη και του μειλίχιου Δημάρχου μας Τ. Βάμβουκα
«Κακό και κακό ντο παθα»… ε;

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Προχθές βρέθηκα με μία παρέα και μεταφέρω τα λεχθέντα.
Μου ‘πε φίλος μου:
– «Αυτοί τα πουλήσαν όλα, αυτοί που έλεγαν πως θα σκίσουν τα μνημόνια τα ξεπούλησαν κοψοχρονιάς όλα εκτός της Ακρόπολη».
Πετιέται ο άλλος
– «Θα γίνει κι αυτό αλλά περιμένουν να πεθάνει ο ιδιοκτήτης της»
– «Ποιος;»
– «Ο Μανώλης Γλέζος που ύψωσε τη σημαία στη Γερμανική Κατοχή. Όσο ζει αυτός μη φοβάστε» κατέληξε.

– ΟΙ ΓΙ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΙ
«Θε μου κι ήντα γινήκανε του κόσμοι οι γ’ αντρειωμένοι
ούτε στσι μέσες φαίνουνται ούτε στσ’ αναμεσάδες»
Ριζίτικο που λέει πολλά, ειδικά για τη σημερινή εποχή της θανατηφόρας μακαριότητάς μας.
Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live