13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Ο ΒΑΛΣΑΜΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ…

«Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι»…

Ένα έργο που θα απάλλασσε από το άγχος τους αγρότες του κάμπου, μετατράπηκε σε πρόβλημα και σκορπίσαμε και καμμιά 50αριά και βάλε εκατομμύρια.

Έτσι φτάσαμε να το δούμε κι αυτό: Οι λίμνες να ξεχειλίζουν και το φράγμα να είναι μισοάδειο. Αυτό είναι ανάπτυξη, ε;

Και κάτι άλλο, έφαε από φαε και έχασε από χασε;

Τι γίνεται με την εισαγγελική έρευνα;

ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Στο έλεος των λογής-λογής αυθαιρετούντων, καταπατούντων και άλλων βρίσκεται η ύπαιθρος τα χρόνια των μνημονίων.

Γενική διάλυση δηλαδή.

Αφού κατήργησαν την αγροφυλακή, διέλυσαν στη συνέχεια και τα αστυνομικά τμήματα της υπαίθρου.

Καταστάσεις που κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρες είναι, αφού για την υπεράσπιση της ιδιοκτησίας σου, της περιουσίας σου, μπορεί να αναγκαστείς να αυτοδικήσεις.

Πού πάμε;

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Εκεί που υπήρχαν ρέματα και χαντάκια απορροής των νερών, τώρα υπάρχουν τεράστιες κολύμπες (μικρές λίμνες) όπου δεν έχουν οικοδομηθεί.

Υπάρχουν όμως και οικοδομές ή και ξενοδοχεία πάνω σε ρυάκια και κανάλια απορροής των υδάτων.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. ορισμένοι με τα παράνομα κτίσματά τους κλείνουν τις προσβάσεις προς τους αιγιαλούς κλέινοντας στη φάκα τους ανθρώπους και δυσχεραίνοντας την πρόσβαση στις παραλίες

Για όλα αυτά ο λογαριασμός θα έλθει αν δεν γίνουν άμεσα αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Το «Μάτι» δεν μας διδάσκει;

Κακό της κεφαλής μας!…

Η ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Αυτό θέλουν οι δωρητές.

Θα τολμήσει ο Δήμος Χανίων να προχωρήσει στα αυτονόητα ή θα κωλύσει στους κόσμου τις αιτιάσεις;

Ίδωμεν.

Υπονομευτής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ