Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ Ο ΒΟΑΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
Από Ταυρωνίτη έως Κολυμπάρι η φθορά από την φουρτουνιασμένη δράση της θάλασσας είναι εμφανής.
Φανάρια σε πλήρη σκουριά, στραβωμένα, έτοιμα για κατάρρευση, παγκάκια ξεθεμελιωμένα, αλμυρίκια ξεπατωμένα, φερτά υλικά στο οδόστρωμα.
Η θάλασσα εκδικείται την άφρονα δράση μας να κατασκευάζομε δρόμους δίπλα στο χειμέριο κύμα.
Αλλά και ο ΒΟΑΚ και η Παλαιά Εθνική Οδός είναι σε πλήρη αποσάρθρωση, λακκούβες, βυθίσεις και εξογκώματα έχουν μετατρέψει και τους δύο δρόμους σε άριστους φθοροποιούς των οχημάτων και με μεγάλους κινδύνους για τροχαία ατυχήματα.
Ακόμα και οι διαγραμμίσεις στην παλιά εθνική οδός έχουν κακοποιηθεί εξαιτίας της άκαιρης σημάνσής τους.
Τέλος και τα φώτα του δρόμου άλλα ανάβουν και άλλα δεν, με τα περισσότερα να είναι σβηστά.
Πάντως μια γενεσιουργός αιτία της μετατροπής της παλαιάς εθνικής οδού σε καρόδρομο είναι και οι εκσκαφές για τις οπτικές ίνες. Οι αποκαταστάσεις γίνονται πρόχειρα και τα αποτελέσματα είναι ορατά και αισθητά στους εποχούμενους.
Θα συνεχιστεί αυτό το καλό να φτιάζομε ένα και να χαλούμε το άλλο;

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Πώς περνούν τα χρόνια.
Σαν εχθές μου φαίνεται που ο σημερινός διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, φοιτητής τότε του Πολυτεχνείου Κρήτης, πλαισίωνε το πρόγραμμα του ΚΡΗΤΗ 101,5 FM STERO.
Ο Γιώργος Μπέας ήταν ένας από τους πολλούς και εκλεκτούς παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού μας που τότε μεγαλουργούσε.
Έκανε μια μόνιμη εκπομπή ποιότητας.
Πιστεύω θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας.
Για ένα Νοσοκομείο ανανεωμένο και ανασυγκροτημένο σε όλους τους τομείς.
Ίδωμεν

Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις