Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ
Ποιος προβαίνει σε πράξεις περιορισμού της προσβασιμότητας στην πιο ωραία περιοχή των Αγίων Αποστόλων;
Όπως δείχνει η φωτογραφία με ένα τεράστιο λουκέτο έχει κλειδαμπαρωθεί η περιοχή στην οποία βρίσκεται το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.
Για πεζούς υπάρχει προσβασιμότητα για ένας-ενας διέλευση. Εμποδίζονται όμως τα οχήματα και έτσι οι Χανιώτες στερούνται το εξέσιο θέαμα της ανοικτής θάλασσας της γύρω περιοχής και της απόλαυσης των στοιχείων της φύσεως.
Κάποιος πρέπει να πει στον κλειδοκράτορα ότι η περιοχή κερδήθηκε με αγώνες και είναι σε χρήση όλων των Χανιωτών και κανείς δεν δικαιούται να βάζει λουκέτα και να την περιφράσει ως να ήταν το “αμπελοχώραφο του πατέρα του”. Σωστά;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Φαινόμενα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές έχουν αποτυπωθεί στη φλούδα ευκαλύπτων στην ίδια περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Σταυρός χαραγμένος με αιχμηρό αντικείμενο στον κορμό ευκαλύπτου στην ίδια περιοχή, δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Δεν νομίζετε;

ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Η μικροψυχία και η εμπάθεια είναι αρνητικός παράγοντας για ανθρώπους του δημόσιου βίου. Δυστυχώς, ο κ. Διγαλάκης υφυπουργός Παιδείας, δεν είναι επιρρεπής στην κριτική και όπως αποδυκνείεται το κρατάει μανιάτικο. Θα του συνιστούσαμε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ενημερωθεί για την δημοσιογραφική μας στάση προς όλους. Όλοι μάς κατανοούν, πλην ελαχίστων που δεν σηκώνουν “μύγα στο σπαθί τους”. Έτσι κύριες Διγαλάκη;

"Sponsored links"

ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ
Ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ενημέρωση του λαού μας και μπιζινάρουν με τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Άξιος ο μισθός τους!

“ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ”
Αυτόν τον τίτλο λάνσαρε τοπικό site για να αναγγείλει την εξήγηση του φαινομένου του εκκωφαντικού κρότου που συντάραξε πριν λίγες μέρες τον νομό Χανίων.
Άξιος να είναι ο μισθός των “βαπόρηδων” όπου γης που ενταφιάζουν την γνήσια δημοσιογρα;φία γτια την εξυπηρέτηση άθλιων σκοπιμοτήτων.
Έτσι δεν είναι;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις