Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Τον Θεό τους δεν έχουν οι εξ ανατολών γείτονες. Παίζουν με τα νεύρα και τις αντοχές μας. Θέλουν να δουν αν έχομε ψυχή. Θέλουν να διαπιστώσουν αν σέρνομε λιγάκι από τους παλιούς μας.

Καλύτερα να μην τραβούσαν τόσο το σχοινί, γιατί το άι σιχτίρ από εδώ, θα είναι όλο δικό τους και θα το διαπιστώσουν.

"Sponsored links"

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Η επέτειος της Επανάστασης του Θερίσου υποβαθμίστηκε φέτος. Γιατί;

Μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει αυτή την ένδοια στην κυβερνητική εκπροσώπηση;

ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

Αντί να στηρίζομε με νύχια και με δόντια την τοπική παραγωγή, την αφήνομε ανυπεράσπιστη και στο έλεος των ασυνείδητων καιροσκόπων.

Ο λόγος για τις νοθείες στο μέλι με εισαγόμενα μέλια αμφιβόλου ποιότητας, ενώ η τοπική άριστης ποιότητας παραγωγή μένει αδιάθετη.

Μη χειρότερα!

ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΑΚΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ…;

Απερίγραπτη η κατάσταση σε πολλά πεζοδρόμια από τα κόπρανα των σκύλος και τις καταβρέξεις στις γωνίες. Οσμές και “οβίδες”… κατά των ανυποψιάστων διαβατών.

"Sponsored links"

Για να είσαι ζωόφιλος πρέπει να έχεις και την ανάλογη παιδεία.

Έτσι δεν είναι;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις