20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Ο νέος ΚΟΚ και οι αμετανόητοι

Είπε ο πρωθυπουργός Κυράκος Μητσοτάκης κατά την ψήφιση του νέου ΚΟΚ «Το ανώτατο όριο εντός κατοικημένων περιοχών είναι 30 χιλ. την ώρα» (πρώτα ήταν 40)

Δεν έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιας και είναι και Χανιώτης να δει πώς στην λεωφόρο Καζαντζάκη τα 30 γίνονται 130 στο «πι και φι»…

Από νόμους χορτάσαμε κύριε πρωθυπουργέ

Ποιος το ‘κανε το ανδραγάθημα

Εκτός ναού στην κηδεία του Μίκη στον Γαλατά ο πρώην δήμαρχος και νομάρχης Χανίων (επί εποχής του τιμήθηκε ο Μίκης όσο ποτέ άλλοτε στα Χανιά) με αντινομάρχη τον Γιώργο Αγοραστάκη σήμερα πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Μίκη Θεοδωράκη

Εκτός ναού λοιπόν ο Γιώργος Κατσανεβάκης και σημερινός πρόεδρος της ΑΝΕΚ (της ΑΝΕΚ που δωρεάν μετέφερε την σωρό του Μίκη και όλης της συνοδείας του από τον Πειραιά στα Χανιά)

Εντός του ναού ν’ αγκαλιάζει το φέρετρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη συνοδεία του.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις ο Μίκης είχε πει: «Τι ζητά η αλεπού στο παζάρι»

Ποιος έκανε αυτό το ανδραγάθημα;

Γιατί είναι «ανδραγάθημα»… και μεγάλο αφού απαγόρευσε μαζί με τον Γιώργο Κατσανεβάκη και στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ελευθέριος Βενιζέλος Νίκο Παπαδάκη εντός του Ιερού Ναού στον Γαλατά.

Θα μάς τρελλάνετε μωρέ οι κορυφαίοι του τόπου εκτός και εντός η πασαρέλα «της αλεπούς»;

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...