Υπο – νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Κενό εξουσίας στη Γερμανία, ακέφαλη η Τρόικα, «Αρχηγού απόντος πάσα αρχή παυσάτω». Αποχώρησε λοιπόν η τριανδρία των ξένων αναμένοντας σαφείς εντολές.

Ποια άλλη απόδειξη θέλομε για να καταλάβομε ότι η Γερμανία, και η πολιτική που υπαγορεύει ευθύνονται σε μεγαλο βαθμο για τα δεινά μας;

– Επενδύσεις κάτω από ποιους όρους και προϋποθέσεις;. Αυτές που ανάγκασαν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις «να ρίξουν πέτρα πίσω τους» και «να πάρουν των αματιών τους»;

"Sponsored links"

– Κύριε Σαμαρά με όρους ΤΡΟΙΚΑ και με «yes men» καλό και προκοπή δεν θα δούμε.

Προς τι λοιπόν οι κορώνες;

– Η γραφειοκρατία, η διαφθορά, η εξοντωτική φορολογία, δεν αφήνουν περιθώρια ανάκαμψης.

Αλλά πες πως κάποιος επενδυτής μας βοηθούσε για τα «όμορφα μας μάτια» και έφερνε στη χώρα μας τις δουλειές του.

Ποιος θα αγόραζε τα προϊόντα αυτής της επιχείρησης όταν η ανεργία και η φτώχεια κυριαρχούν;

Κύριε Σαμαρά αρκετά. Την υποκρισία σας και τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» τα χορτάσαμε…

– «Γιατί παραιτήθηκε πραγματικά ο γιατρός Μανόλης Αλιφιεράκης;» Τίτλος του χθεσινού  αποκαλυπτικού δημοσιεύματος στον ΑτΚ που υπογράφει ο συνεργάτης μας Μανούσος Δασκαλάκης.

Μανόλη ας πρόσεχες ! Μόνος σου έδωσες «πειστήρια» για να σε αποκαλύψουν…

– Ένας δημόσιος έπαινος στο Δήμαρχο Πλατανιά για την απαίτηση του να δωθούν στο Δήμο οι εκτάσεις στην παραλία του Σκουτελώνα που επιχειρεί να εκποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ.

"Sponsored links"

Μετά το Δήμαρχο πρέπει και οι κάτοικοι ν’ αγωνιστούν για να περισώσουν την πανέμορφη περιοχή τους.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live