Υπόθεση Βαλυράκη: Η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε προσφυγή εναντίον Εισαγγελέα

Κανένα σχόλιο

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Βαλυράκη καθώς η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε την προσφυγή εναντίον του Εισαγγελέα κ. Δημήτρη Προκοπίου οπου είχε θέσει τον φάκελο «Βαλυράκη» στο αρχείο, για παράβαση καθήκοντος, την ίδια ώρα που ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η υπόθεση πηγαίνει σε τακτική δικάσιμο.

Εξελίξεις οι οποίες βρίσκουν την κυρία Βαλυράκη στη Βενετία οπου βρίσκεται στο συνέδριο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026, στο Μιλανο και την Κορτίνα, οπου η διεθνούς φήμης εικαστικός ειναι Ambassador του Ficts του Μιλάνου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα των δικηγόρων της οικογένειας, εκτός των κ.κ Παπαδάκη και Φωτάκη, ανήκουν επίσης κ. Νίκος Κωσταντοπουλος και η κυρια Ζωή Κωσταντοπουλου που είχε φίλους ο Σήφης Βαλυράκης.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live