26.8 C
Chania
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2026

Υπόθεση Βαλυράκη: Η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε προσφυγή εναντίον Εισαγγελέα

Ημερομηνία:

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Βαλυράκη καθώς η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε την προσφυγή εναντίον του Εισαγγελέα κ. Δημήτρη Προκοπίου οπου είχε θέσει τον φάκελο «Βαλυράκη» στο αρχείο, για παράβαση καθήκοντος, την ίδια ώρα που ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η υπόθεση πηγαίνει σε τακτική δικάσιμο.

Εξελίξεις οι οποίες βρίσκουν την κυρία Βαλυράκη στη Βενετία οπου βρίσκεται στο συνέδριο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026, στο Μιλανο και την Κορτίνα, οπου η διεθνούς φήμης εικαστικός ειναι Ambassador του Ficts του Μιλάνου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα των δικηγόρων της οικογένειας, εκτός των κ.κ Παπαδάκη και Φωτάκη, ανήκουν επίσης κ. Νίκος Κωσταντοπουλος και η κυρια Ζωή Κωσταντοπουλου που είχε φίλους ο Σήφης Βαλυράκης.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων για δασικούς χάρτες και δακοκτονία

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 4 Σεπτεμβρίου για δασικούς χάρτες, κτηματολόγιο και δακοκτονία.

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Ρύθμιση οφειλής 67.438 ευρώ με «κούρεμα» 85% για συνταξιούχο ΟΓΑ

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης πέτυχε ρύθμιση οφειλής 67.438 ευρώ με κούρεμα 85% για συνταξιούχο ΟΓΑ. Μηνιαία δόση μόλις 111 ευρώ για 5 χρόνια.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν 32χρονος και ανήλικη στο Ηράκλειο για 6 τηλεφωνικές απάτες. Απέσπασαν κοσμήματα 4.500€ από ηλικιωμένη προσποιούμενοι υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ και λογιστές.

Η σοπράνο Θεανώ Παπαδάκη και ο πιανίστας Sholto Kynoch στο Φεστιβάλ Κρήτης 2026

Η σοπράνο Θεανώ Παπαδάκη και ο πιανίστας Sholto Kynoch έρχονται στην Κρήτη για το Φεστιβάλ Κρήτης 2026. Συναυλίες και δωρεάν masterclasses σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο.