26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Υπό κατάρρευση και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χανίων – Αναγκάζουν τους 2 γιατρούς να εφημερεύουν στο Νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Τα Χανιά νοσούν. Ο ψυχικός τομέας στο νομό μας βρίσκεται υπό κατάρρευση με τους γιατρούς να έχουν μετατραπεί σε μπαλάκι για να καλύπτουν κενά για τα οποία τα Υπουργείο Υγείας εδώ και χρόνια δείχνει παντελής αδιαφορία` για την κάλυψή τους. Οι συνέπειες, αφορούν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Χανίων που βρίσκονται απροστάτευτοι, χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία.

Όπως επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους και οι 2 γιατροί του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων, λόγω των αναρρωτικών αδειών που έχουν οδηγήσει σε λουκέτο την Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Χανίων εξαναγκάζονται να κάνουν επιπλέον εφημερίες στο νοσοκομείο Χανίων, με τα όριά τους ήδη να έχουν ξεπεραστεί.

Αναφέρουν σχετικά:

Εξ αιτίας των αναρρωτικών αδειών και των δυο ψυχίατρων της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Χ , αναγκάζει η διοίκηση του Γ.Ν.Χ τους δυο ψυχιάτρους που απέμειναν στο Κ.Ψ.Υ Χανίων (εκ των οποίων ο ένας παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα υγείας σήμερα )  ,εκτός από τις 15 εφημερίες που κάνει ο καθ΄ ένας τον μήνα να εφημερεύουν και επιπλέον για το Γ.Ν. Χανίων –Ψυχιατρική Κλινική.

Το Κ.Ψ.Υ Χανίων βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και αναγκαστικά θα υπολειτουργεί , με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τον πληθυσμό που εξυπηρετεί (Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ,Κινητή Μονάδα, Κατ΄ Οίκον Νοσηλεία, Εξωτερικά Ιατρεία).

Ως ιατροί έχουμε ήδη ξεπεράσει τα όρια μας και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια στο άμεσο μέλλον .

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ