Υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου

Κανένα σχόλιο

Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, προχώρησε ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας πως «ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως Σαμαράς και ο Παπανδρέου».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης Maximum 93,6, και αναφερόμενος στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο κ. Σγουρίδης επεσήμανε:

Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια.

"Sponsored links"

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, για να λάβει την απάντηση από τον υφυπουργό:

Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος με τον κ. Σγουρίδη να απαντά:

Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα.

Ακούστε την δήλωση του κ. Σγουρίδη στο 12:50 του ηχητικού:

newpost.gr

 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live