Υψηλός αριθμός κρουσμάτων σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Ανεβασμένα τα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα, ανεβασμένα και στην Κρήτη. Σε όλη την Κρήτη; Όχι. Μόνο στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Αν και η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρήθηκε σήμερα σχετίζεται και με τον αυξημένο αριθμό τεστ που πραγματοποιήθηκαν (45551 έναντι 19.462 χθες), πάντως ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκε στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο είναι υψηλός και θυμίζει τις εποχές πριν τη μείωση των κρουσμάτων.

Πιο αναλυτικά, σε επίπεδο Ελλάδας καταγράφηκαν 605 κρούσματα και στην Κρήτη 43 κρούσματα. Από αυτά τα 43 τα 22 εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο, 17 στο Ρέθυμνο, 4 στα Χανιά και κανένα στο Λασίθι.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζουμε ότι Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων στο νησί με ποσοστά κάτω του 30%.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live