Φαράγγι Σαμαριάς… δαγκωτό από τους επισκέπτες!

Κανένα σχόλιο

Σταθερή αξία αποτελεί το φαράγγι της Σαμαριάς ως προορισμός.Κόκκινο χτύπησε η επισκεψιμότητα στον εθνικό Δρυμό Σαμαριάς το φετινό Αύγουστο, σημειώνοντας αύξηση 25%!

Το φαράγγι της Σαμαριάς που ούτως ή άλλως αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, ανέβηκε και φέτος ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών.

Τον Αύγουστο η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά πολύ σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας το 25%.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δ/νσης Δασών Χανίων η κίνηση των επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς κατά το μήνα Αύγουστο του 2013 είναι η εξής:
Αριθμός Επισκεπτών από Ξυλόσκαλο    26.309

Αριθμός Επισκεπτών από Αγία Ρουμέλη   2.929

Συνολικός Αριθμός Επισκεπτών              29.238

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live