Φασιστική παρέμβαση στους χώρους των συλλόγων κατARTι και ΣΟΦΨΥ στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Φασίστες χάραξαν ναζιστικά σύμβολα στους τοίχους και την πόρτα του κτιρίου που φιλοξενεί τους συλλόγους κατARTι και Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. στο Ρέθυμνο. Η συγκεκριμένη ενέργεια εναντίον ενός καλλιτεχνικού συλλόγου και ενός συλλόγου οικογενειών και φίλων για την ψυχική υγεία σίγουρα είναι ανησυχητική.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι των συλλόγων σημειώνουν τα εξής:

Την Τρίτη 10 Μαρτίου το βράδυ οι τοίχοι και η πόρτα της αίθουσας των συλλόγων κατARTι (σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης) και Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. (σύλλογος οικογενειών και φίλων για τη ψυχική υγεία)  που εδρεύουν στο Ρέθυμνο, γέμισαν με αποκρουστικά ναζιστικά σύμβολα.

"Sponsored links"

Οι “γνωστοί-άγνωστοι” άφησαν τα αποτυπώματά τους σ’ ένα χώρο που φιλοξενεί δύο συλλόγους που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τον συνάνθρωπο δείχνοντας ξεκάθαρα το επίπεδό τους. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους ενέργειες που προσβάλουν την ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία και την ανθρωπιά.

Και τους στέλνουμε ως απάντηση την περιφρόνησή μας προς αυτούς και τα φασιστικά ιδεώδη τους αλλά και τη διαβεβαίωση ότι οι συλλόγοι μας συνεχίζουν κανονικά τις δράσεις τους χωρίς να φοβούνται κανένα θρασύδειλο.

Δείτε τη φωτό:

IMG_0392

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live