17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φιλική ήττα της Εθνικής Νεανίδων

Ημερομηνία:

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων υποχρεώθηκε σε φιλική ήττα από την αντίστοιχη της Τουρκίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της UEFA για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.Μόλις στο 5′ η Τοπτσού άνοιξε το σκορ για τη φιλοξενούμενη ομάδα, με το 0-1 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο, ισοφαρίζοντας στο 50′ με ωραίο σουτ της Κοσκινά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ίδια, με την Τουρκία να φτάνει το σκορ στο 1-4 με τα γκολ από τις Μπασκόλ (65′), Εζγκάν (71′) και Γενιτσερί (74′). Στο 90′ η Τράγου, με πέναλτι που κέρδισε η Κοσκινά, μείωσε σε 2-4, αλλά με τον ίδιο τρόπο η Μπασκόλ στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Ελλάδα (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου, Κατσαρού (69′ Τριβιζάκη), Σίμου, Τράγου, Πάκου (46′ Πύθουλα), Παπαδοπούλου (46′ Βαΐτση), Μάρκου (38′ λ. τρ. Γιάννου), Γεωργίου (77′ Τσάγκα), Χαμαλίδου, Ρήγα (46′ Κοσκινά), Σακελλάρη.

Τουρκία (Ταλάτ Τουνσέλ): Εστούρκ, Γενιτσερί, Ερκάν (70′ Γκεντίκ), Μπερμπέρ, Γκοκσιού (80′ Τασκίν), Ατσάρ (65′ Εζγκάν), Ουζέβ, Ενάλ (46′ Ακμπάς), Κισά (46′ Ντουράν), Τοπτσού (78′ Τσομπάν), Μπασκόλ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τις δυο ομάδες υποδέχθηκε μουσικοχορευτικό συγκρότημα των Χανίων με κρητικά τραγούδια, ενώ ακούστηκαν και οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών.
Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...