Φοιτητές στο Πολυτεχνείο διοργάνωσαν τουρνουά ποδοσφαίρου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι πολύμορφες δράσεις των φοιτητών ζωντανεύοντας το Πολυτεχνείο Κρήτης, με τις σχολές να παραμένουν πάνω από έναν χρόνο κλειστές, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών Χανίων.

Ύστερα από το πετυχημένο διήμερο δράσεων που είχε αποφασίσει ο Ενιαίος Σύλλογος του Πολυτεχνείου, ο Σύλλογος Εστίας οργάνωσε το Σάββατο 17/04 τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στα γηπεδάκια της Πολυτεχνειούπολης διεκδικώντας το άνοιγμα των σχολών αλλά και όλων των εγκαταστάσεων του ιδρύματος που παραμένουν κλειστές για τους φοιτητές και τον Χανιώτικο λαό.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι στο Πολυτεχνείο Κρήτης συνεχίζουν την δράση τους και καλούν όλους τους φοιτητές στη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου, την Τετάρτη 21/04.

"Sponsored links"

Πολυτεχνείο φοιτητές τουρνουά

Πολυτεχνείο φοιτητές τουρνουά

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις