21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φονικό στο Μυλοπόταμο: «Είχα το δίκιο με το μέρος μου, μέχρι που τράβηξα το όπλο»

Ημερομηνία:

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα Ρεθύμνου κρίθηκε νωρίς το απόγευμα ο 44χρονος από το Αργουλιό, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής σκότωσε με τρεις σφαίρες τον 22χρονο Κώστα Χαριτάκη.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, κατά την πολύωρη απολογία του, η οποία έγινε στο αστυνομικό μέγαρο και όχι στα δικαστήρια, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές αντιδράσεις (αν και κανείς από την πλευρά του θύματος δεν ήταν παρών), ο 44χρονος ξετύλιξε την δική του εκδοχή σχετικά με το τι συνέβη το πρωί και το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το τραγικό φονικό.

Μετανιωμένος και συγκλονισμένος ο ίδιος, μη μπορώντας, όπως λέει, να συνειδητοποιήσει πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή, ο 44χρονος ανέφερε στην Ανακρίτρια πως οι προστριβές του 22χρονου με την οικογένεια του δράστη είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ειδικότερα από τα Χριστούγεννα του 2021 και μετά και κυρίως με τον αδερφό του 44χρονου.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αναφέρθηκε και στο προσωπικό του πρόβλημα υγείας, ενώ υποστήριξε πως στην μεταξύ τους διαφορά με το θύμα είχε «το δίκιο με το μέρος του μέχρι τη στιγμή που έβγαλε όπλο».

Σε δηλώσεις του ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 44χρονου, Διονύσης Βέρρας, είπε πως ο δράστης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «μπούλινγκ» που δεχόταν από τον 22χρονο και κάλεσε να ανοίξουν τώρα που θα γίνει η κύρια ανάκριση και ενώ ο 44χρονος θα βρίσκεται στη φυλακή τα στόματα, από όλες τις πλευρές και να πουν αυτά που έχουν συμβεί.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από goodnet.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...