Φούχτελ: “Μην διαδηλώνετε, μην απεργείτε, όσο θα κάνει ο Γερμανός εργάτης τις διακοπές του στη Ελλάδα”

Κανένα σχόλιο

Ο κύριος Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και Εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης σημείωσε πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να συνεχίσει στο ίδιο πετυχημένο μονοπάτι ανάπτυξης.

“Ο ελληνικός τουρισμός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα. Υπήρξε σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι σημαντικό για όλη την οικονομία της Ελλάδας”, είπε ο κ. Φούχτελ κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΤΒ 2015» στο Βερολίνο.

Όμως, ο κ. Φούχτελ έδωσε κυρίως έμφαση σε αυτό που θεωρεί ότι έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για το ρεκόρ ανάπτυξης που κατέγραψε ο τουρισμός στην Ελλάδα το περασμένο έτος. Και αυτό ήταν ότι δεν έγιναν διαδηλώσεις! “Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Γερμανό εργάτη που το λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα για δύο-τρεις βδομάδες διακοπών”.

"Sponsored links"

Επισήμανε μάλιστα ότι ο ελληνικό τουρισμός πρέπει να εμπλουτιστεί και με άλλες μορφές τουρισμό, όπως ο ιατρικός τουρισμός, ο περιπατικός τουρισμός, ο ποδηλατικός τουρισμός.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live