14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φρίκη στα Χανιά: Στη φυλακή ο 40χρονος πατέρας πέντε παιδιών – Βίαζε τις επτάχρονες κόρες του επί επτά χρόνια

Ημερομηνία:

Ένας 40χρονος πατέρας 5 παιδιών από τα Χανιά της Κρήτης προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του, 14ων και 9 ετών αντίστοιχα, ήδη από την ηλικία των 7 ετών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Flashnews.gr, η μεγαλύτερη κόρη, σήμερα είναι 14 ετών, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο τα όσα φρικιαστικά βίωνε στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των 7 ετών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 40χρονος πατέρας κακοποιούσε εδώ και δυο χρόνια και την μικρότερη κόρη της οικογένειας, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τον ιστότοπο, τα άλλα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο είναι πιθανό παν ενδεχόμενο.

Να τονίσουμε ότι οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Πάντως οι δυο γονείς δεν ήταν διαζευγμένοι, ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Έπειτα από την σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτη (23/6) και οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά από τρίωρη απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού των δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα φαίνεται να έχει και συνέχεια κι αναμένεται να προκύψουν και νέα συγκλονιστικά δεδομένα, που αναμένεται να συνταράξουν τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την ελληνική κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ