20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Φρίκη στο ΑΤ Ομονοίας – Η 19χρονη αιμορραγούσε και οι αστυνομικοί συνέχιζαν να τη βιάζουν

Ημερομηνία:

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 24 και 27 ετών, αφού την οδήγησαν την κοπέλα στο υπόγειο, στο πλαίσιο «ξενάγησης» στο Τμήμα, την οδήγησαν στα αποδυτήριά τους, τη στρίμωξαν σε μία σκοτεινή γωνία, έκλεισαν την πόρτα και προχώρησαν στις πράξεις τους.

Η κοπέλα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247.gr, ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παρακολουθείται από ψυχολόγο που τυγχάνει και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος πιστοποίησε πως στην πάθησή της, όταν βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού, παγώνει.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να υποκύψει και ενώ αρχικά ο πρώτος αστυνομικός την υπέβαλε σε πεολειχία, άρχισε να αναβοσβήνει η κάμερα της στολής του που είναι υποχρεωμένος να φοράει και κατέγραψε αυτό το σημείο του βιασμού.

Η κοπέλα όταν είδε το κόκκινο φως να αναβοσβήνει του είπε, «δεν φτάνει αυτό που κάνετε με καταγράφετε κιόλας;». Τότε εκείνος έβγαλε την κάμερα. Στη συνέχεια, φέρεται να την βίασε κι ενώ της προκάλεσε αιμορραγία δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε.

Στη συνέχεια πήρε σειρά και ο δεύτερος αστυνομικός.

Τι προηγήθηκε

Η 19χρονη προσέγγισε τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εν ώρα υπηρεσίας, οι οποίοι ήταν σε δυο μηχανές, σταθμευμένες κοντά στον Η.Σ.Α.Π. Θησείου, προκειμένου να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις. Οι αστυνομικοί της είπαν να μπει στο τρένο και να κατέβει στην Ομόνοια και εκεί θα την περίμεναν απ’ έξω για να της δώσουν τις πληροφορίες που ήθελε.

Στην Ομόνοια, την έβαλαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα δήθεν για να της εξηγήσουν πώς θα πήγαινε εκεί που ήθελε.

Εκεί οι τρεις από τους τέσσερις την κατέβασαν στο υπόγειο που ήταν τα αποδυτήρια και ο τρίτος έφυγε μόλις έφτασαν κάτω, με τους άλλους δύο να προχωρούν στις αρρωστημένες τους πράξεις.

Μάλιστα, η κατάθεση ενστόλου που τους είδε να μπαίνουν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα τους «καίει», όπως τους «καίει» και η κάμερα διπλανού καταστήματος, που καταγράφει και την κοπέλα την στιγμή που φεύγει αναστατωμένη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για βιασμό.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία από βραδινές ώρες της (11-10-2022), έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες της (12-10-2022) οι δύο αστυνομικοί προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της εντός Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.

"google ad"

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...