«Φτιάξε σάκο, γίνε Santa»: Το Santa Run Chania 2021 είναι εδώ και σε καλεί να γεμίσεις… σάκο για καλό σκοπό

Κανένα σχόλιο

Το Σωματείο SantaRunChania, ο Δήμος Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουν τη δράση “φτιάξε σάκο, γίνε Santa“.

Πάρε το σάκο σου δωρεάν από το “εργαστήρι του SantaRun” στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και επέστρεψέ τον γεμάτο με δώρα για τα παιδιά.

Ο Δήμος Χανίων στη συνέχεια θα πριμοδοτήσει τον σάκο σου -και κάθε σάκο- με 15€, που θα διατεθούν απευθείας για τη στήριξη των Σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.Επίσης, ο Δήμος Χανίων (μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου), θα διαθέσει τα δώρα που θα συγκεντρωθούν, σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης.

"Sponsored links"

Όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν από κοντά, έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τον ηλεκτρονικό σάκο τους “e-σάκο” και να στηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά με θέματα υγείας.

Ξεκινάμεαπό σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και συνεχίζουμε μέχρι να ζεστάνουμε τις καρδιές όλων των παιδιών!

Πάρε κι εσύ τον σάκο σου από το Μεγάλο Αρσενάλι, αυτή την εβδομάδα, καθημερινές, από 9:30-14:30.

Φέτος τα Χριστούγεννα “φτιάξε σάκο, γίνε Santa“!

*Περισσότερες πληροφορίες/ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής:

www.santrunchania.com

facebook.com/santarunchania

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live