23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Φυλάκιση δύο μηνών σε 42χρονο Βούλγαρο για ανήθικη πρόταση σε 14χρονη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Δικαστήριο Χανίων σε 42χρονο Βούλγαρο, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (23/3) κατηγορούμενος για πρόταση σεξουαλικής πράξης σε 14χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 μ.μ. σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων, παρουσία και άλλων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πλησίασε την 14χρονη και της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Η ανήλικη, έντρομη, άρχισε να φωνάζει, κινητοποιώντας περαστικούς.

Οι περαστικοί αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Δικάστηκε την Δευτέρα (25/3) με την αυτόφωρη διαδικασία και κρίθηκε ένοχος. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο μηνών, χωρίς αναστολή, και οδηγήθηκε στις φυλακές.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ