Φωτίστηκε η “Πύλη της Άμμου” – Μια μικρή αλλαγή προς το καλύτερο | Φωτό

Κανένα σχόλιο

Μετά από αρκετά χρόνια ο προμαχώνας Mocenigo, γνωστότερος ως “Πύλη της Άμμου” φωτίστηκε ξανά.

To μνημείο που ενώνει την παλιά πόλη των Χανίων με την περιοχή του Κουμ Καπί εδώ και χρόνια τελεί υπό εγκατάλειψη αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα λόγω κακοτεχνιών αλλά και τη φθορά που προκαλούν οι κακοκαιρίες.

Οπωσδήποτε ο φωτισμός λοιπόν αναδεικνύει το μνημείο και τραβά το βλέμμα μας ξανά πάνω του όμως εφόσον δε γίνουν οι απαραίτητες εργασίες τελικά αυτό που θα δούμε είναι η κατάρρευση του μνημείου.

"Sponsored links"

Δείτε τη σχετικά φωτογραφία από τη σελίδα “Ραντεβού στο Κουμ Καπί

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις