29.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Φωτιά στην Αττική: Πώς έχασε τη ζωή της η 65χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη

Ημερομηνία:

Στον πρώτο – πρόχειρο – τραγικό απολογισμό της καταστροφικής πυρκαγιάς που συνεχίζει να απειλεί τη βορειοανατολική Αττική των περισσοτέρων από 100.000 στρεμμάτων που έγιναν στάχτη, το βράδυ της Δευτέρας προστέθηκε και ένα ανθρώπινο θύμα, μια 65χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε βιοτεχνία της περιοχής όταν η φωτιά πλησίασε τον αστικό ιστό και, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας οι συνάδελφοί της δήλωσαν πως η γυναίκα αγνοούνταν. Λίγο αργότερα η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρήαπανθρακωμένη μέσα στο βιοτεχνία που εργαζόταν. Οι αρχές εκτιμούν ότι η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει από τις φλόγες, ωστόσο μάλλον παγιδεύτηκε και, ενδεχομένως βρήκε καταφύγιο στο κτίριο, το οποίο ωστόσο έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Άλλωστε, η περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός και που βρίσκεται κοντά στην οδό Αναπαύσεως στο Πάτημα Χαλανδρίου, έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά και επιχειρήσεις, σπίτια και αυτοκίνητα έχουν γίνει στάχτη. Μάλιστα, ολόκληρη η γειτονιά πάνω από την οδό Αναπαύσεως έχει υποστεί ολική καταστροφή από τη φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας, μιλώντας στo Mega δήλωσε ότι η 65χρονη δούλευε πάνω από 25 χρόνια στην επιχείρηση. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο η γυναίκα δεν βγήκε από την επιχείρηση παρά τα μηνύματα για εκκένωση. «Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει», είπε ο ιδιοκτήτης. «Δεν έχω λόγια. Θρηνούμε τον θάνατο της Νάντιας», δήλωσε συγκλονισμένος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην...

Σεμινάριο φωτορεπορτάζ / φωτογραφίας δρόμου / δημιουργίας φωτο-ιστοριών με τον διακεκριμένο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Σεμινάριο Φωτορεπορτάζ...

Ο Σπύρος Δερβενιώτης στα Χανιά για το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival

Ο Σπύρος Δερβενιώτης ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες...

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...