“Φωτιές” στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Κανένα σχόλιο

Αναστάτωση σε φοιτητές και απόφοιτους του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης για μεταφορά του τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό από τις Αρχάνες στον Πλατανιά.
Οι σκληρές ανακοινώσεις διαδέχονται η μία τη άλλη με τον σύλλογο φοιτητών και αποφοίτων του ΕΑΠ να κάνουν λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες και ευθεία παράβαση του Καταστατικού που διέπει τον Σύλλογο από την Πρόεδρο του Συλλόγου, και να καταθέτουν πρόταση μομφής, να θέτουν θέμα διαγραφής της από τον Σύλλογο και να προχωρούν σε νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live