Φωτιστικά σα σουρωτήρια στην οδό Μητροπολίτου Κύριλλου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Μετά τα φωτιστικά “ούφο” με τα οποία γέμισε την παλιά πόλη η προηγούμενη δημοτική αρχή με τον Μανώλη Σκουλάκη, την σκυτάλη παίρνει ο Τάσος Βάμβουκας και εκτός πλέον Παλιάς Πόλης, γεμίζει τους δρόμους με φωτιστικά σα σουρωτήρια για μακαρόνια.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα φωτιστικά που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Μητροπολίτου Κύριλλου, την πρώτη κάθετο της οδού Πειραιώς, είναι σα σουρωτήρια για μακαρόνια κρεμασμένα ανάποδα με γυάλινο θόλο και λάμπα. Μάλιστα, για την τοποθέτησή τους απλώθηκε νέο καλώδιο από το οποίο κρέμονται. Αναρωτιόμαστε, πόσο ασφαλείς είναι και τι πρόκειται να συμβεί σε μία κακοκαιρία, όταν ο αέρας θα είναι έντονος; Πάντως, για να μην είμαστε και απόλυτα αρνητικοί, η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη περιοχή ο φωτισμός ήταν πολύ κακός.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live